voor verandering van binnenuit
 
 • Website
 • Web
zoeken

Contact?

Bel Rien de Greef via +31654763696, mail pit@pitacademie.nl of klik contact!

> contact

Twitter

  Meer informatie?

  Meer informatie voor docenten en opleiders? Neem contact met ons op!

  > contact

  PIT® docent: opleiding tot PIT® docent voor docenten en opleiders

  Leren is veranderen en veranderen is leren. Docenten en opleiders worden geacht steeds meer coach van het leerproces van de student te zijn. De PIT® academie heeft voor docenten en opleiders de opleiding tot PIT® docent ontwikkeld, waarbij coachvaardigheden centraal staan. Tijdens de training leer je hoe je studenten uitdaagt en aanzet tot beweging, zodat zij hun eigen leerproces op gang brengen en houden en leren reflecteren op het eigen handelen. De docent wordt uitgedaagd om de rol van ‘niet-weter’ op te pakken, zodat de student ‘verplicht’ wordt om de rol van ‘weter’ te gaan spelen

  Opzet

  De training vindt plaats in groepen van maximaal acht docenten/opleiders. Via verschillende werkvormen oefen je coachvaardigheden waarin het De PIT® filosofie wordt ervaren. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de PIT® basishouding, waarbij een heldere spiegel, een activerende werkwijze en een positieve benadering uitgangspunten zijn. Een belangrijk onderdeel is het geven van een minitraining aan je eigen groep.

  Resultaat

  Na afronding van de training ben je gecertificeerd PIT® docent en word je opgenomen in het register van PIT® docenten/opleiders. Je bent in staat studenten te motiveren, zodat zij hun eigen leerproces op gang brengen en met plezier hun opleiding volgen.

  Kosten

  Open inschrijving: de kosten voor deelname aan de opleiding tot PIT® docent bedragen € 3840,- per docent/opleider. Dit bedrag is inclusief trainingsmateriaal en exclusief BTW en reis- en verblijfkosten.

  In company: voor een in company training maken we graag een passend aanbod.