voor verandering van binnenuit
 
 • Website
 • Web
zoeken

Contact?

Bel Rien de Greef via +31654763696, mail pit@pitacademie.nl of klik contact!

> contact

Twitter

  Leidinggeven met PIT®: korte coachtraining voor leidinggevenden

  Voor leidinggevenden van SW-bedrijven, sociale diensten en re-integratiebedrijven heeft de PIT® academie een korte coachtraining ontwikkeld. De training richt zich op het ondersteunen en begeleiden van de eigen medewerkers.

  Opzet

  Via verschillende werkvormen, waaronder oefeningen met een acteur, worden coachvaardigheden getraind. Verder wordt tijdens de training kort aandacht besteed aan de leervragen en omstandigheden waarin leidinggevenden coachvaardigheden gebruiken. Specifiek aandachtspunt hierbij is het evenwicht tussen efficiënt werken en medewerkers de ruimte geven om te leren van hun fouten. Ten slotte vindt coaching on the job plaats en worden leidinggevenden op de werkvloer ondersteund door een ervaren PIT® coach. De training duurt drie tot zes dagdelen en vindt plaats in groepsverband.

  Resultaat

  Na afronding van de training zijn leidinggevenden in staat om de eigen medewerkers te begeleiden en te coachen. Zij ondersteunen hun medewerkers bij het re-integratieproces en het ingezette veranderingstraject.