voor verandering van binnenuit
 
 • Website
 • Web
zoeken

Contact?

Bel Rien de Greef via +31654763696, mail pit@pitacademie.nl of klik contact!

> contact

Twitter

  Over de PIT® academie

  Rien de Greef richtte in 1998 de PIT® academie (voorheen Metanoia en Human Projects) op, een adviesbureau voor coaching, opleiding en training. De opleidingen en coachtrajecten van de PIT® academie zijn samen met Dré Kloks bedacht en ontwikkeld. Rien de Greef is opgeleid als docent techniek en psycholoog en heeft ruime ervaring in het begeleiden van zowel groepen als individuen bij veranderingstrajecten. Daarbij ligt de focus op gedragsverandering en het aanspreken van de innerlijke motivatie.

  Om een indruk te geven van de ervaringen met Rien de Greef, onderstaand een aantal reacties:

  Kees Hermes

  Organisatie: O+ Organisatieadvies - www.oplusorganisatieadvies.nl
  Datum: 30 september 2010

  “Mijn eerste ontmoeting met Rien vergeet ik niet. Zijn uitleg en demonstratie van de PIT coach methode raakte mij meteen. Later ben ik gecoacht door Rien. Ik heb dat (en ervaar dat nog steeds) als zeer waardevol. Samen met Rien ga je voor echte verandering en behaal je de gestelde doelen. Of dat nou prive of zakelijk is. Wil je sparren met iemand die 'helder spiegelt', die aanzet tot actie en die een positieve benadering heeft, dan is Rien de man".

  Sylvia Roosen-van Driel

  Organisatie: Drie Roose Coaching en Advies - www.drieroose.eu
  Datum: 19 oktober 2010

  “Rien is hét voorbeeld van PIT, het coachgedachtegoed dat hij samen met collega's heeft ontwikkeld en uitoefent. Prettig om te spiegelen, de harde kern niet uit de weg gaand, confronterend en faciliterend. Kortom een coach die je aan het werk zet. Niet alleen op het moment van coachting zelf. Ik ervaar coaching door Rien als een cadeau dat zowel zakelijk als privé bruikbaar is!”

  Ronald de Bruijn

  Organisatie: De Bruijn en Maasdam Marketing en Sales Consultancy - www.debruijnenmaasdam.nl
  Datum: 18 oktober 2010

  “Ik heb nooit kunnen vermoeden hoeveel impact een coach op mij zou kunnen hebben. Een personal coach als Rien gun ik iedereen. Zou iedereen zichzelf moeten willen gunnen! Rien's unieke aanpak is dat hij ervan uitgaat, dat je - als in een pit van een perzik - alle kwaliteiten, kiemkracht, talenten en potenties die je nodig hebt om succesvol te zijn, al in je hebt. Met een vlijmscherpe focus en een sterke intuïtie helpt Rien je op weg naar je kern, je eigen kracht. Eenmaal 'ontbloot' is de weg naar zelfinzicht, zelfvertrouwen en zelfverwezenlijking een rechte lijn. Naar succes ook trouwens. Met Rien ga je leven, en ondernemen op vol vermogen. Rien de Greef: van harte aanbevolen. En een bijzondere vent ook nog. Welke coach heeft minstens 160 whisky's in z'n kast?” Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Deskundige, Hoge integriteit.

  Lisette Immink

  Organisatie: Perpetuum www.perpetuum.net
  Datum: 12 oktober 2010

  “Ik heb Rien leren kennen als een integer en toegewijd persoon die de tijd neemt en met volledige aandacht voor jou, het gesprek aangaat. Wat hij in zijn PIT methode aangeeft is niet iets dat hij 'praktiseert'; hij 'IS' het. En dat maakt dat hij op een hele natuurlijke manier inspireert en spiegelt, helder is en doelgericht. En bovenal is het een heel plezierig en wijs mens voor wie ik veel respect heb. Ik kan je een ontmoeting met Rien van harte aanbevelen.” Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Deskundige, Hoge integriteit

  Edwin Zeelenberg

  Organisatie: Fortunique - www.fortunique.nl
  Datum: 11 oktober 2010

  “Rien als coach...ontdek het zelf... Vanaf de eerste sessie al resultaat doordat Rien gelijk weet/haarfijn aanvoelt waar de belangrijkste groeipunten zitten en deze kan stimuleren door concrete adviezen. Ik kan Rien werkelijk voor 100% aanbevelen!” Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Waar voor uw geld, Hoge integriteit

  Sylvie van der Haar

  Organisatie: Instantes Bureau voor coaching en advies - www.instantes.nl
  Datum 17 november 2011

  “Rien is een fantastische coach die mensen weet te raken vanaf het eerste moment. Het gaat bij hem altijd ergens over. Hij stelt met oprechte belangstelling verdiepende vragen, zodat hij in no-time bij de kern komt. Als het nodig is, schuwt hij de confrontatie niet, maar hij blijft altijd respectvol. Hij is de verpersoonlijking van zijn eigen PIT: hij houdt je een heldere spiegel voor, hij zorgt ervoor dat je in de actie komt en heeft altijd een positieve kijk op zaken. Hij heeft mij in laten zien dat in iedere gebeurtenis een kans schuilt om te leren. Rien blijft zich verwonderen over de kansen die het leven biedt, en kan daar oprecht van genieten. Voor mij is Rien een geweldige inspirator, iemand die geen genoegen neemt met oppervlakkigheden en die je kan laten 'vliegen'. Ik beschouw het als een voorrecht om Rien te kennen en met hem samen te werken.”

  Brigitte Gerringa

  Organisatie: Intermit Arbo, Verzuim en Reïntegratie - www.intermit.nl
  Datum: 11 februari 2009

  Rien is een prettige coach die je op een plezierige manier tot grote hoogten brengt. Die je helpt om zelf stappen te zetten en te groeien als persoon en als bedrijf. Transparante coaching gericht op het hier en nu en de toekomst.”

  Leon Suijkerbuijk

  Organisatie:Inofec Kantoormeubelen - www.inofec.nl
  Datum: 14 oktober 2010

  “Met beide benen op de grond heb ik samen met Rien een prachtige ontdekkingsreis gemaakt naar mijn passie. Dit was een moeilijke reis met veel hindernissen, en met een goede gids kom je toch op de mooiste plekken uit! Voor wie een dergelijke reis wil maken, Rien is je gids!” Belangrijkste kwaliteiten: Waar voor uw geld, Hoge integriteit, Creatief